Fantasy

 

FANTASY

Häxeld, del 1 av 4 i Arvet från Sicilien

På Valborgsmässoafton år 1018 föds fyra magiska systrar på Sicilien. Tre blir goda, en blir ond. För att skydda magin och mänskligheten från mörker och ondska. Sprider, de tre goda systrarna ut sig, och fyra magiska föremål i världen.

År 2017. Tvingas Saga, släkting i rakt nedstigande led från en av systrarna, att lära känna sig själv, för att kunna använda sina magiska krafter, när hon blir hotad. Tre främlingar flyttar in i Töreboda samtidigt som två av hennes vänner försvinner. Hon tvingas välja mellan gott och ont, ljus och mörker för att skydda en av de magiska föremålen, Skuggornas bok, och de människor hon älskar.

ISBN: 978-91-984531-3-3 Finns på Adlibris

Häxringar, del 2 av 4 i Arvet från Sicilien

I nutid har Saga, ättling i rakt nedstigande led till de sicilianska systrarna, lyckats med uppdraget att skydda Skuggornas bok från den onde Emilio. Vintern passerar lugnt och utan ytterligare strapatser, fram till den tidiga vårdag då hon upplever en déjà vu på sin väg till brevlådan. I posten finns ett brev undertecknat av Angel, vilken påstår sig vara en avlägsen släkting till Saga. Tillsammans med Dan beger hon sig till England för att bistå Angel i kampen att skydda den magiska Ringen från Emilios bror Carlos. I Angels sällskap uppdagas allt mer om deras förflutna och om den profetia som berättar om Arvet från Sicilien .

ISBN: 978-91-984531-1-9 Finns på Adlibris

Adhoni Bokklubb

 

Välkommen att höra av dig till oss.

 

ulla@adhoni.se

titti@adhoni.se

jenny@adhoni.se

 

Adhoni Bokklubb innehar F skattsedel.